Thuis Nieuws

Wat is PLC controle?

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is PLC controle?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is PLC controle?

Wat is PLC controle?

 

De Engelse volledige naam van PLC is: Programmeerbaar logicacontrolemechanisme, een elektronisch systeem voor digitale die verrichting, voor industriële omgevingtoepassingen wordt ontworpen. Het gebruikt een klasse die van programmeerbaar geheugen voor zijn intern geheugenprogramma, op de verbruiker gerichte instructies zoals logicaverrichtingen, opeenvolgingscontrole, timing, het tellen en rekenkundige verrichtingen uitvoeren, en diverse types van machines controleren door input-output digitaal of analogon. Of het productieproces. Het is een kerndeel van industriële controle. Het PLC controlemechanisme verwijst hoofdzakelijk naar het programmeerbare logicacontrolemechanisme van het digitale elektronische systeem van de verrichtingsverrichting, dat wordt gebruikt om het mechanische productieproces te controleren. Het is ook de afkorting van naamloze vennootschap, de auto van de machtslijn, enz. Wijd gebruikt op industrieel controlegebied.

 

PLC is hoofdzakelijk een computer gewijd aan industriële controle. Zijn hardwarestructuur is fundamenteel hetzelfde als dat van een microcomputer. De basisstructuur is: De voeding, cpu, de Geheugeneenheid, de Input en de output zetten kring, Functionele module, Communicatie module om.

Bartijd : 2020-02-25 10:51:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)