Thuis

Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

  China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

  Het Materiaalco. van de Shenzheneton Automatisering, Ltd was establised in 2007, bezit meer dan 300 personeelsleden momenteel en behandelt een gebied van meer dan 20000 vierkante meters, is de grootste belangrijke fabrikant van hoge snelheidsoogst en plaatst machine en SMT-machine voor LEIDEN lichte productie en Elektronisch gebied, dat ook een high-tech onderneming en een hoogste merk bekend in China met goede reputatie is.
 

  ETON vond de snelste automatische oogst uit en plaatst machine met snelheid 150000CPH, die de snelste machine in de wereld is, toekende veel globaal eerste technologieoctrooi, vond ook de globale eerste machine voor om het even welke lengte van 1M 5M 50M 100M 500M de flexibele uit LEIDENE strook, grote markt in de V.S., KOREA, INDIA, DUITSLAND, EGYPTE, TURKIJE, VIETNAM, TUNESIË enz. won.
 

  Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, met de groene en energy-saving ontwikkelingstendensen van globale verlichting en snelle ontwikkeling van de LEIDENE industrie en zijn verzoeken om de productieambacht, heeft ETON de kans met beide handen aangegrepen en snel toegenomen, hebben zij onafhankelijk、 ontworpen、 vervaardigden een reeks van snellere、 stabielere、 meer optimale volledig automatische leiden, hoge snelheid, energy-saving spaander mounter en multifunctionele spaander mounter onderzocht, die hoogst in de industrie voor zijn absoluut voordeel in snelheid zijn erkend, hebben de stabiliteit en de capaciteit, tegelijkertijd, het de compensatie opgelost en materiële kwesties wanneer het produceren van 1,2 meters, 1,5 meterslampplaten en draadloze lange FPCB en gevormde component bij a gegooid hoge snelheid. ETON heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan en meer dan één honderd van octrooien en certificaten verkregen, die voor gebruiksmodel, persoonlijke uitvinding, softwareauteursrecht etc. omvatten. Wij hebben behulpzame verhouding met bekende ondernemingen in binnen- en buitenland, dergelijke asMLS, OPPLE, NVC, Navigatie, PAK, ETI, FSL, Huisverlichting, Yangguang-Verlichting, XSY, Sansi, India RK, India SURYA, Vietnam RANGDONG, Egypte FUTEK etc… gevestigd.

 

  Onze producten zijn etc. uitgevoerd naar meer dan 20 landen en gebieden, met inbegrip van Korea, India, Vietnam, Tunesië, Egypte, Turkije. Ondertussen, heeft het bedrijf klantenservice, waar verslagen elke klant en verkoop van elke reeks van machine permanent gecreeerd. Zijn bestaan kan geschikt om de vragen van de klant op te lossen wanneer het gebruiken van het, die echt het gemak en de verzekering voor onze klanten verstrekt.

 

  „Hoog hoog rendement“ „- de kwaliteit“ en de „Stabiliteit“ zijn de kerntechnologie van ETON, zijn de technologieinnovatie en de strikte kwaliteitscontrole, met de uitstekende dienst, ETON in het opmerkelijke merk wereldwijd van SMT-machine met goede reputatie gegroeid.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 • 2007 ontwikkelt de Opstelling het R&D-centrum in Taipeh, LEIDENE professionele mountertechnologie en octrooien;
 • 2008 de Naamloze vennootschap van Opstellingshong kong hon-Eton;
 • 2009 Co. van het de automatiseringsmateriaal van Opstellingsshenzhen Eton, Ltd;
 • 2009 4 octrooien voor invetion en octrooien voor gebruiksmodellen „Groepsoogst en groep die“ plaatst
 • van de de Groepsoogst 2010 van de 7 octrooien „Groepsoogst en plaats afzonderlijk“ „regelgeving“
 • 2011 Eerste dubbel-model vrijgegeven machine ht-12 (Groepsoogst en groepsplaats)
 • 2011 De derde. Professionele vrijgegeven leiden van de generatiehoge snelheid mounter
 • 2013 Toegekend „Shenzhen high-tech onderneming“
 • 2013 De vierde. Generatie LEIDENE professionele vrijgegeven hoge snelheid mounter ht-x7ht-E4 (elektro het voeden systeem)
 • 2013 Begin R&D de eerste. Generatie multifunctionele hoge snelheid mounter ET16 (elektro het voeden systeem)
 • 2014 Toegekend „Nationale high-tech onderneming“
 • 2014 Gebeëindigd R&D de tweede. Multifunctionele mounter ht-E8 van de generatiehoge snelheid
 • 2015 Vrijgegeven ht-XF (dubbel-motor elektro het voeden systeem, vijfde. LEIDENE professionele hoge snelheid mounter)
 • 2016 Vrijgegeven ht-F7 (dubbel-motor elektro het voeden systeem, zesde. LEIDENE professionele hoge snelheid mounter)
 • 2017 worden ht-E6T, ht-E8T, ht-E6X en de machineberoeps voor Kerstmislicht bevrijd, wonnen grotere markt.
 • 2018 wordt de nieuwe modelmachine ht-E5 vrijgegeven, is de automatische stencilprinter realeased.
 • 2018 Ht-E5T, ht-E9T (ETON de vijfde. de multifunctionele machine) ht-D12 (de automatische machine van de lijmautomaat) werd vrijgegeven
 • 2018 werd ht-E5S, ht-E5D, ht-E8S, ht-E8D (nieuwe magnetische lineaire motor multifunctionele oogst en plaatsmachine) vrijgegeven
 • 2019 waren de ht-F9, ht-T9, nieuwe oogst van de magnetische levitatiehoge snelheid en de plaatsmachine realeased, is F9 de snelste oogst en plaatst machinebereik 200000CPH, aandrijvings nieuwe revolutie van „hoog rendement“ van intelligente automatisering
 • 2020 werd de ht-X9 nieuwe van de hoge snelheidsoogst en plaats machine vrijgegeven
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Eton

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 300000000-50000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. Certificaten