Thuis Nieuws

De invloed van SMT-persschraper bij de Druk

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De invloed van SMT-persschraper bij de Druk
Laatste bedrijfsnieuws over De invloed van SMT-persschraper bij de Druk

Er zijn vele factoren die de kwaliteit van SMT-druk beïnvloeden, maar één van de belangrijke factoren is de schraper van SMT-printer.


1. Snelheid van SMT-persschraper
Er is een groot verband tussen de snelheid van de schraper en de viscositeit van het soldeerseldeeg. Langzamer de snelheid van de schraper, groter de viscositeit van het soldeerseldeeg. Op dezelfde manier als de snelheid van de schraper zeer snel is, zal de viscositeit van het soldeerseldeeg kleiner zijn. De aanpassing van deze parameter zou naar de samenstelling van soldeerseldeeg, de dichtheid van PCB-componenten en de minimumcomponentengrootte moeten verwijzen.

 

2. Druk van blad in SMT-pers
De druk van de rubberschuiver van de de drukmachine van het soldeerseldeeg heeft een grote invloed op de druk. Teveel druk zal het deeg om veroorzaken zeer dun te drukken. De ideale snelheid en de druk van de schraper zouden het soldeerseldeeg van de oppervlakte van de staalplaat enkel moeten schaven. Er is een bepaald omzettingsverband tussen de snelheid van de schraper en de druk die, d.w.z., de snelheid van de schraper verminderen is gelijk aan het verhogen van de druk van de schraper, en verhogen van de snelheid van de schraper is gelijk aan het verminderen van de druk van de schraper.

 

3. Breedte van blad in SMT-pers
Als de schraper van de drukmachine van het soldeerseldeeg met betrekking tot PCB te breed is, vergt het meer druk en meer soldeerseldeeg om aan zijn werk deel te nemen, dat het afval van soldeerseldeeg zal veroorzaken. Over het algemeen, is de breedte van de schraper de lengte van PCB (drukrichting) plus ongeveer 50 mm, en het schraperhoofd zou moeten worden verzekerd om op het metaalmalplaatje te vallen.

Bartijd : 2020-08-10 16:48:37 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)