Thuis Nieuws

De eigenschappen van terugvloeiingsoven

Certificaat
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De eigenschappen van terugvloeiingsoven
De eigenschappen van terugvloeiingsoven

De geavanceerde manier om te verwarmen lost het probleem van de dode hoek op die zich kan voordoen wanneer terugvloeiing het solderen.

Het professionele ontwerp van het windwiel met stabiele het blazen snelheid die effectief gelijkheid van de wind vermijdt wanneer PCB wordt verwarmd. om het meest efficiënte opnieuw verwarmen te bereiken.

De gebieden van verschillende temperatuur keuren de omlooponafhankelijke van elkaar, met onafhankelijke PID controle en de verwarmingsmethodemethode van up/down goed, om nauwkeurig en zelfs de temperatuur van de oven en de grote thermische capaciteit te verzekeren.

Frequentiesnelheid en synchroon net en ketting om grote stabiliteit te verzekeren.

UPS-de functie is uitgerust om normale output van PCB na machtsonderbreking te verzekeren en schade te vermijden.

De software heeft krachtige functie. Het kan de temperatuur van PCB online meten en kan analyseren, sparen en de gegevens en de kromme van tijd tot tijd drukken.

PC en PLC keuren PC/PP-protocol aan communicatie met elkaar goed die stal garandeert die en systeem neer vermijdt werken. Auto die en het werk status van het apparaat ontdekken tonen.

Bartijd : 2019-12-05 10:45:47 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)