Thuis Nieuws

Tata-de macht zal LEIDEN verlichtingsplan lanceren

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Tata-de macht zal LEIDEN verlichtingsplan lanceren
Laatste bedrijfsnieuws over Tata-de macht zal LEIDEN verlichtingsplan lanceren

Tata-de macht, in Mumbai, India wordt gebaseerd, is één van de grootste machtsbedrijven in India dat. Het zal het LEIDENE verlichtingsprogramma en het werk met OSRAM India en andere lokale materiaalfabrikanten lanceren om LEIDENE verlichting te ontwikkelen.
In dit plan, zullen de consumenten vijf huishouden LEIDENE lampen voor de helft van kunnen kopen de marktprijs, die slechts 525 Roepies zal kosten (ongeveer 51,2 yuans). Gemiddeld, kost één enkele lamp slechts 105 Roepies. In het geval van LEIDENE lampen, is zulk een lage prijs zeer dicht aan het doel van de Indische overheid van 1 Amerikaanse dollar (gelijkwaardig aan ongeveer 6,3 yuans) voor LEIDENE bollen.
Volgens een verklaring door Tata-macht wordt uitgegeven, maakt het plan deel uit van het het beheersinitiatief van de de vraagkant, dat poogt de populariteit van huishouden LEIDENE lichten te bevorderen en te verhogen dat.
De 20W-LEIDENE lamp kan de traditionele lamp van 40W vervangen, en de gebruikers zullen van een extra garantie van 3 jaar volgens Tata-de aankondiging van de macht genieten.

Bartijd : 2020-08-26 17:34:11 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)