Thuis Nieuws

De super machine van de hoge snelheidsplaatsing

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De super machine van de hoge snelheidsplaatsing
Laatste bedrijfsnieuws over De super machine van de hoge snelheidsplaatsing

De super machine van de hoge snelheidsplaatsing

 

De theoretische plaatsingssnelheid van de machine van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing is hoger dan 60 000 pieces/h.

 

De machines van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing zijn ook de machines van de hoog-snelheidsplaatsing op basis van de machines die van de hoge snelheidsplaatsing worden ontwikkeld. Naast plaatsing van kleine spaandercomponenten en kleine geïntegreerde componenten, kunnen sommige van deze plaatsingsmachines sferische matrijzen ook opzetten. Componenten (BGA). Bovendien zijn sommige machines van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing uitgerust met high-precision multifunctionele plaatsingshoofden, die een machine zijn geworden van de hoge snelheids multifunctionele plaatsing die kleine componenten bij hoge snelheden evenals grote, high-precision en speciaal-gevormde componenten kan opzetten.

 

De structuur van de machine van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing heeft over het algemeen twee soorten samengestelde structuur en parallelle structuur op grote schaal. In het verleden de 5 jaar, hebben diverse belangrijke leveranciers van de plaatsingsmachine hun machines van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing gelanceerd. Bijvoorbeeld, is de plaatsingssnelheid van de machine van de ultra-hoog-snelheidsplaatsing door ETON wordt gelanceerd verwant met het aantal plaatsingshoofden, zoals recentste ht-F9, is het aantal hoofden tot 68, is het aantal voederposten tot 68, en de theoretische opzettende snelheid kan 200 000 pieces/h. bereiken die.

 

Whatsapp of wechat contacteert Vreugde: +8613590151025

Bartijd : 2020-08-05 14:48:29 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)