Thuis Nieuws

SMT-de methode van de flardassemblage

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
SMT-de methode van de flardassemblage
Laatste bedrijfsnieuws over SMT-de methode van de flardassemblage

                                       SMT-de methode van de flardassemblage

 

De gemeenschappelijkste SMT-assemblage kan in enig-zijassemblage, enig-zij gemengde assemblage, dubbel-zijassemblage en dubbel-kant gemengde assemblage worden verdeeld. Onder hen, zijn enig-opgeruimde PCB en tweezijdige PCB de types van kringsraad die voor enig-opgeruimde assemblage en tweezijdige assemblage respectievelijk worden gebruikt, terwijl de gemengde assemblagewijze een weinig ingewikkelder is. Kan de enig-kant gemengde assemblage in de eerste deegmethode en post-deegmethode worden verdeeld, en de bilaterale assemblage is die in SMC/SMD en FHC dezelfde kant wordt verdeeld en SMC/SMD en iFHC verschillende kant.

De enig-kant mengde installatie: de inkomende materiële opsporing + opzij het soldeerseldeeg van de het schermdruk van PCB + SMT + opzij terugvloeiing + schoonmakend + plug-in + golft kam + schoonmakend + opsporing + reparatie.

Tweezijdige assemblage: het inkomende van het de druksoldeersel van het inspectie+pcb B-zijscherm deeg + SMT + B-zij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + schoonmakend + het draaien plaat + opzij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + SMT + B-zij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + SMT + het B-zij + + + scherm die testen herstellen recycleren schoonmaken.

Bartijd : 2019-12-28 10:17:16 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)