Thuis Nieuws

SMT-de methode van de flardassemblage

Certificaat
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

SMT-de methode van de flardassemblage

SMT-de methode van de flardassemblage

                                       SMT-de methode van de flardassemblage

 

De gemeenschappelijkste SMT-assemblage kan in enig-zijassemblage, enig-zij gemengde assemblage, dubbel-zijassemblage en dubbel-kant gemengde assemblage worden verdeeld. Onder hen, zijn enig-opgeruimde PCB en tweezijdige PCB de types van kringsraad die voor enig-opgeruimde assemblage en tweezijdige assemblage respectievelijk worden gebruikt, terwijl de gemengde assemblagewijze een weinig ingewikkelder is. Kan de enig-kant gemengde assemblage in de eerste deegmethode en post-deegmethode worden verdeeld, en de bilaterale assemblage is die in SMC/SMD en FHC dezelfde kant wordt verdeeld en SMC/SMD en iFHC verschillende kant.

De enig-kant mengde installatie: de inkomende materiële opsporing + opzij het soldeerseldeeg van de het schermdruk van PCB + SMT + opzij terugvloeiing + schoonmakend + plug-in + golft kam + schoonmakend + opsporing + reparatie.

Tweezijdige assemblage: het inkomende van het de druksoldeersel van het inspectie+pcb B-zijscherm deeg + SMT + B-zij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + schoonmakend + het draaien plaat + opzij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + SMT + B-zij het soldeerseldeeg van de het schermdruk + SMT + het B-zij + + + scherm die testen herstellen recycleren schoonmaken.

Bartijd : 2019-12-28 10:17:16 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)