Thuis Nieuws

De eisen van de veiligheidsverrichting ten aanzien van plaatsingsmachines

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De eisen van de veiligheidsverrichting ten aanzien van plaatsingsmachines
Laatste bedrijfsnieuws over De eisen van de veiligheidsverrichting ten aanzien van plaatsingsmachines

SMT-de oogst en de plaatsmachine zijn een hoge graad van automatisering, complexe structuur van geavanceerd elektronisch assemblage productiemateriaal, willen wij aan en correct veilig gebruiken plaatsingsmachine, moeten aandacht aan de details van elk deel besteden, nu ons laten de verrichtingsvereisten van oogst begrijpen en machine plaatsen.
I. milieu-eisen voor het gebruik van plaatsingsmachine:
1.Room de temperatuur zou rond 24℃.If moeten zijn de temperatuur te laag of te hoog is, zal de mechanische beweging van de controlemodule in de van de plaatsingsmachine en controle doos ongunstig beïnvloed worden.
2.The de workshop wordt verzegeld en stofvrij. Wanneer er een hoop van stof in de lucht is, zal het ook de gevoeligheid van het mechanische motiedeel en de sensor beïnvloeden.
3.There zal geen ander materiaal rond de SMT-machine zijn om grote mechanische trilling en elektromagnetische interferentie te veroorzaken, zodat het SMT-normale werk van de machine niet zo te beïnvloeden.
II. veiligheidsvoorschriften voor gebruik van plaatsingsmachine:
1.Untrained de exploitanten zijn strikt belemmerd om op de SMT-machine te werken.
2.The de exploitant van de SMT-machine zou de SMT-machine overeenkomstig de werkwijzen strikt moeten in werking stellen, anders kan de SMT-machine worden beschadigd of persoonlijke veiligheid in gevaar brengen.
3.Placement de machineexploitanten zouden zorgvuldig moeten zijn om onnodig probleem te vermijden.
Als u de SMT-productieworkshop raadplegen of wilt begrijpen, kan de de plaatsingsmachine van SMT SMT, of ander SMT-ondersteunend materiaal van de plaatsingsmachine, u ons bij ETON raadplegen.

 

Het volgende is mijn contactgegevens:
whatsapp/wechat: +8613824337025 Euro mail:ethel@eton-mounter.com

Bartijd : 2020-08-14 10:31:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)