Thuis Nieuws

hoe te om SMT geleide het opzetten machine voor geleid licht te kiezen

Certificaat
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
hoe te om SMT geleide het opzetten machine voor geleid licht te kiezen
Laatste bedrijfsnieuws over hoe te om SMT geleide het opzetten machine voor geleid licht te kiezen

De oogst en de plaatsmachinehoge snelheid van SMT moeten de binnenlandse SMT, de lage loonkosten en de lage onderhoudskosten en de LEIDENE verlichtingsindustrie dringend de kosten van een reusachtige verleiding drukken.

 

1. Precisie

De van de LEIDENE de parel van de de stoklamp verlichtingsindustrie hoofdzakelijk en van de lampparel LEIDENE van lassenplaat vaste SMT lampparel aan het vereiste van nauwkeurigheid is niet hoog, maar met de ontwikkeling van de LEIDENE de industrie meer en meer woeste concurrentie, is more and more LEIDENE die producten voor voedingintegratie die macht drijven van lichte die niet meer parel wordt gescheiden maar op hetzelfde stuk van kringsraad wordt geïntegreerd, aandrijving op de voeding IC, condensator, weerstands en diode etc. elektronische componenten, deze componentennauwkeurigheid hoger, moeten een reeks van visueel identificatiesysteem hebben, zullen absorberen de componenten door de verwerking van de beelderkenning in vereist koppelpunt.

 

2.stability

De stabiliteit van mounter is niet alleen over hardwareconfiguratie, maar ook over de functie van software en de coördinatie tussen software en hardware. Het onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling van software kunnen constant worden bevorderd, gebruikend high-end hardware.

 

3. Duurzaamheid

De kerndelen van een goede plaatsingsmachine zijn ingevoerde merknaammotoren, schroeven en gidsen, en zelfs zijn de kabels van wereldklasse. De machine kan worden gewaarborgd om 24 uren in werking te stellen

Bartijd : 2020-08-28 18:16:37 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)