Thuis Nieuws

hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

Certificaat
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
ETON-servisiçok özenli, mühendisler kolay makine van çok sabırlı ve kullanımı.

—— Fikret

جودة الآلة ETon جيدة جدا وسريعة جدا, والآلات سهلة التشغيل. وكانت هناك خدمة ما بعد البيع, وكانت هناك تجربة ممتعة جدا للتسوق في الصين

—— Nadim

Cảm ơn bạn rất nhiềuETON vì đã giúp chúng tôi thiết kế toàn bộ chương trình dây chuyền sản xuất SMT, chophép chúng tôi tiết kiệm chi phí. Cũng xin cảm ơn kỹ sư hậu mãi của công ty bạn đã đến nhà máy của chúng tôi để gỡ lỗi máy cá nhân, chu và đáo van và dịch vụ này rất chuyên nghiệp. Hy vọng công ty của bạn ngày càng tốt hơn!

—— ngyum

ETON-is de machine opzettende snelheid zeer snel, is de kwaliteit ook zeer goed, met lange levensuur, is de naverkoopdienst zeer uitvoerig, met een waarde van het hebben.

—— Sanjay

Dank u voor uw attente dienst. U kunt mijn vragen online 24 uur per dag antwoorden. De kwaliteit van uw machines is zeer goed. De installatie plant u heeft gegeven is uitstekend! Onze productiviteit heeft verbeterd, en wij hebben goede opbrengsten gehad. Wij verheugen ons op de kans om onze samenwerking voort te zetten.

—— tim

Bir van Çokfonksiyonlu makine ampul, lamba ve sürücü, akıllı sopa çok olabilir!

—— cagin

De ht-XF de plaatsingsmachine van de lamphoge snelheid is werkelijk verbazend. De productiecapaciteit kan 120.000 per uur bereiken. De snelheid is zo snel maar de nauwkeurigheid is zeer hoog.

—— praveen

De machine is eenvoudig en gemakkelijk te werken, en de dienst is zeer goed. Het verstrekt ook vrije software-updates voor het leven. ETON is een zeer goede fabrikant

—— pawan

Rechts-1 hızlı ve yüksek hassasiyetli

—— abbas

De kwaliteit van uw machines is zeer goed, is ons bedrijf gezet in productie

—— Mohamed

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
hoge snelheidsoogst en plaatsmachine
hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

Hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

 

Alvorens hoge snelheidsoogst introduceer en machine plaats, moet u begrijpen wat theoretische snelheid is. Omdat er gewoonlijk zijn verwijs naar het om de snelheid van het flard te berekenen. De theoretische snelheid van SMT is gebaseerd op het feit dat het componentenapparaat van 0402 opgezet op de specifieke testraad het aantal bij volledige snelheid identificatieapparaten absorbeert. Over het algemeen, neemt het slechts een paar notulen om de theoretische waarde van 1 uur te berekenen. (In de daadwerkelijke test, omvat het: geen actie van de substraaterkenning, geen actie van het overdrachtsubstraat, enz. Deze tijden worden geteld), d.w.z., niet de machine binnen 1 uur. Altijd op met constante snelheid van de plaatsing, slechts de theoretische die waarde door de identificatie van de plaatsingsactie wordt verkregen.

 

Er zijn drie types van plaatsingsmachines door snelheid: met lage snelheid, met gemiddelde snelheid en hoge snelheid. Zo, in termen van de machines van de hoge snelheidsplaatsing, is het onderwerp wij vaak om de meesten geven hoe snel de machine van de hoge snelheidsplaatsing is, en hoe efficiënt het is.

 

De machine van de hoge snelheidsplaatsing is een torentje-type installatie. Er zijn 12-24 naalden in het hoofd, die op het hoofd en de PCB-raadsbewegingen onderaan worden geplaatst. Het hoofd zich beweegt niet. Deze ouderwetse machine is lawaaierig, maar het is snel en heeft een geworpen materiaal voor massaproduktie. SMT-de verwerking van een raad kan gewoonlijk in een paar seconden worden voltooid. De snelheid kan 50,000-80000 points/H. bereiken. Het is het aangewezen hoog rendementmateriaal voor de fabrikanten van de kringsraad.

Bartijd : 2019-11-27 10:25:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)