Thuis Nieuws

hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

Certificaat
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDENE Steunmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

Hoge snelheidsoogst en plaatsmachine

 

Alvorens hoge snelheidsoogst introduceer en machine plaats, moet u begrijpen wat theoretische snelheid is. Omdat er gewoonlijk zijn verwijs naar het om de snelheid van het flard te berekenen. De theoretische snelheid van SMT is gebaseerd op het feit dat het componentenapparaat van 0402 opgezet op de specifieke testraad het aantal bij volledige snelheid identificatieapparaten absorbeert. Over het algemeen, neemt het slechts een paar notulen om de theoretische waarde van 1 uur te berekenen. (In de daadwerkelijke test, omvat het: geen actie van de substraaterkenning, geen actie van het overdrachtsubstraat, enz. Deze tijden worden geteld), d.w.z., niet de machine binnen 1 uur. Altijd op met constante snelheid van de plaatsing, slechts de theoretische die waarde door de identificatie van de plaatsingsactie wordt verkregen.

 

Er zijn drie types van plaatsingsmachines door snelheid: met lage snelheid, met gemiddelde snelheid en hoge snelheid. Zo, in termen van de machines van de hoge snelheidsplaatsing, is het onderwerp wij vaak om de meesten geven hoe snel de machine van de hoge snelheidsplaatsing is, en hoe efficiënt het is.

 

De machine van de hoge snelheidsplaatsing is een torentje-type installatie. Er zijn 12-24 naalden in het hoofd, die op het hoofd en de PCB-raadsbewegingen onderaan worden geplaatst. Het hoofd zich beweegt niet. Deze ouderwetse machine is lawaaierig, maar het is snel en heeft een geworpen materiaal voor massaproduktie. SMT-de verwerking van een raad kan gewoonlijk in een paar seconden worden voltooid. De snelheid kan 50,000-80000 points/H. bereiken. Het is het aangewezen hoog rendementmateriaal voor de fabrikanten van de kringsraad.

Bartijd : 2019-11-27 10:25:52 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Eton Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Linda

Tel.: 0086 13620202581 (Whatsapp/Wechat)

Fax: 0086-755- 29502066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)